KÉRJÜK, VÁRJUK, SZEMÉLYI JÖVEDELEMADÓJA 1%-ÁT!

Kedves eddigi és leendő Támogatóink! 

A Honvédkórházért Közhasznú Alapítvány – ahogy működése 18 éve alatt mindig – az elmúlt esztendőben is sokoldalúan támogatta az MH Egészségügyi Központ-Honvédkórház működését. 

Orvosi és ápolási műszerek, eszközök beszerzésével, szakmai konferenciákon való részvétel finanszírozásával, továbbképzések szervezésével, tudományos tevékenység, hagyományőrzés anyagi támogatásával segítettük az intézmény egészének, valamint számos osztálya, részlege munkáját.


A közhasznú minősítés megőrzésének egyik fontos kritériuma a társadalmi támogatottság, amelyet a hatóságok többek között a személyi jövedelemadó 1 %-ának felajánlásában mérnek. Tisztelettel kérjük mindazokat, akik nem elkötelezettek óvodai, iskolai, egyéb szervezetek alapítványai iránt, hogy ajánlják fel személyi jövedelemadójuk 1 %-át a Honvédkórházért Közhasznú Alapítvány javára. Többletkiadást a felajánlás a támogató részére nem jelent, hiszen a NAV a neki befizetett személyi jövedelemadóból utalja az alapítvány számlájára a rendelkezők 1 %-át. A 2018-as rendelkező évre a NAV adatbázisában regisztrált kedvezményezettek listáján alapítványunk sorszáma: 12396.
Adószámunk: 18094921-1-41. Rendelkező nyilatkozat a cikk alján letölthető.
Felajánlását előre is köszönjük!

Letölthető fájlok