EGYÜTTMŰKÖDÉS

Június 20-án ülésezett a Honvédkórházért Közhasznú Alapítvány kuratóriuma. A tanácskozást megtisztelte jelenlétével Prof. Dr. Wikonkál Norbert, az Észak Pesti Centrumkórház – Honvédkórház főigazgatója, aki a történelmi jelentőségű szervezetátalakítás közel első féléves tapasztalatairól (nehézségekről, eredményekről, a strukturális változásokról) részletesen tájékoztatta az alapítvány kuratóriumát és a felügyelő bizottság jelenlévő tagjait. Hangot adott annak, hogy nagyra értékeli és nélkülözhetetlennek tartja az alapítvány tevékenységét. A jövő tervei kapcsán elmondta, hogy a továbbiakban is számít az alapítvány hathatós együttműködésére.

A kuratórium elnöke hangsúlyozta, hogy a 24 éve működő alapítvány a kórház, a betegellátás sokoldalú támogatására jött létre. A kezdetek óta sikerrel törekszik a mindenkori szakmai és gazdasági vezetőkkel az együttműködésre, ez a jövőben sem változik.

A továbbiakban a kuratórium aktuális kérdésekkel foglalkozott, többek között megkezdte az együtt-gondolkodást a jövő évi jubileumi megemlékezés mikéntjéről, hiszen 2024-ben 25 éves lesz az alapítvány!